Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin firma de curierat rapid FanCourier.

Nu se fac livrari Duminica .

Imaginile prezentate pe site sunt exemplificative, produsele pot fi diferite de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc, insa in astfel de situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se trimite comanda iar aceasta se va trimite doar cu acceptul acestuia in scris. Caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site pot fi schimbate fara o notificare prealabila. Valoarea maxima a obligatiilor Nectarel.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau al livrarii necorespunzatoare a produselor cumparate este valoarea sumelor incasate de firma noastra de la respectivul client.

Pentru localitatile - orase mici, comune, sate, catune - ce nu sunt in aria principala de acoperire a companiilor de curierat pot aparea diferente in costul transportului afisat la finalizarea comenzii, in functie de kilometrii suplimentari realizati inafara retelei curierului. In acest caz, veti fi anuntat, livrarea fiind efectuata doar in urma acceptului dvs. in scris pentru noul tarif.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Nectarel.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea produselor comandate si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Comenzile care nu sunt confirmate telefonic vor fi anulate.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare, se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Transportul este gratuit pentru toate produsele cu valoare mai mare de 300 lei, oriunde in tara indiferent de greutate sau volum.

Procedura de returnare:

In cazul in care doresti sa returnezi un produs, te rugam sa urmezi urmatorii pasi:

1. Completeaza formularul de contact si trimiteti-l catre noi prin apasarea butonului Trimite de pe pagina.

2. Trimite produsul si toate accesoriile primite, certificatul de garantie si o copie a facturii la adresa primita prin email sau telefonic de la MEDIGROUPPLUS SRL, precizand pe AWB „Returnare produs MEDIGROUPPLUS”. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere. Va rugam sa nu scrieti pe ambalajul produsului adresa de livrare ci doar pe AWB. Expediati produsele la adresa fizica primita prin email, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile calendaristice.

4. Cheltuielile de transport pentru retur sunt suportate conform legii de catre client și vor fi achitate curierului în momentul predarii coletului cu produsele returnate. Clientul poate alege firma de curierat cu care se efectueaza livrarea produselor catre centrul logistic. Nu recomandam retururile prin Posta Romana. In cazul in care expediati coletul cu plata la destinatie, vom fi nevoiti sa facturam contravaloarea transportului plus costul kilometrilor aditionali daca este cazul.

Formularul de retur este un model si nu este obligatoriu.

Restituirea banilor se va face conform legii în termen de 14 de zile calendaristice de la data receptionarii produsului returnat prin viramentul într-un cont bancar transmis de dumneavoastră pe formularul de retur. Contul bancar trebuie să fie înregistrat pe numele persoanei care a efectuat achiziția și nu pe numele altei persoane. Contul bancar trebuie sa fie in lei. Intarzierea furnizarii datelor despre contul bancar poate duce la intarzierea returnarii banilor.

Clienții persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform OUG. 34/2014.

Pentru informatii suplimentare privind returnarea produselor ne puteti contacta la telefon  0752753540 in timpul orelor de program sau ne puteti scrie la adresa office@nectarel.ro.