Garantia comerciala

Garantia comerciala este conform certificatului de garantie emis de catre producator, in functie de categoria de produs si reprezinta perioada in care consumatorul beneficiaza de reparatii gratuite din partea vanzatorului/producatorului.

Pretentiile dumneavoastra in ceea ce priveste garantia sunt limitate la posibilitatile de eliminare a defectelor in conditii de post livrare. In cazul in care nu reusim sa eliminam cauza defectarii produsului, aveti posibilitate a sa primiti o reducere de pret sau sa va retrageti din contractul de vanzare.

SC MEDIGOUPPLUS SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila pentru produsele care nu sunt importate de firma noastra, in cazul in care produsele livrate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. Produsele (atunci cand e cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor respectivi. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta noastra, in scris, la una din adresele noastre afisate pe site, in maxim 48 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective.

Garantia de conformitate

Toate produsele beneficiaza, conform legii, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se poate aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In cazul termenului de garantie de conformitate, producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform legii 449/2003, Art 11, Alineat 2. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.

Anuntarea defectiunilor

Aveti obligatia de a transmite catre SC MEDIGOUPPLUS SRL imediat si neintarziat, orice deteriorare sesizata, in special pagube produse in timpul transportului.

Plata si pastrarea in proprietate a marfii

Pana la plata integrala a comenzii, aceasta marfa ramane proprietatea SC MEDIGOUPPLUS SRL

Responsabilitati

SC MEDIGOUPPLUS SRL se face responsabila doar pentru pagubele care nu au fost produse intentionat sau din neglijenta in timpul transportului.

SC MEDIGOUPPLUS SRL nu se face responsabila pentru pagube indirecte.

Incalcarea conditiilor noastre generale

Prin incalcarea conditiilor noastre generale, SC MEDIGOUPPLUS SRL isi rezerva dreptul de a nu mai face livrarea catre client si de a rezilia contractul cu acesta.

Modificarea conditiilor generale

SC MEDIGOUPPLUS SRL isi rezerva dreptul de a modifica aceste conditii generale, fara a-si prezenta motivele, ori de cate ori considera ca este nevoie. Modificarile aduse nu se aplica pentru comenzile aflate in derulare. Prin efectuarea unei comenzi conditiile generale aflate în vigoare sunt automat acceptate.

Litigii – Eventualele probleme care pot aparea in derularea unei comenzi ce nu s-a putut rezolva prin email sau telefon cu operatorul cu care ati discutat in prealabil, puteti lua legatura pentru conciliere interna gratuita sau pentru lamurirea posibilelor neclaritati, cu Vlad Placinta – numar telefon: 0752753540, email: office@nectarel.ro. Problemele nesolutionate pe cale amiabila de catre parti, sunt de competenta instantelor judecatoresti de drept comun din Romania.