Pret intreg 349,00 RON
249,00 RON Discount 100,00 RON
Cantitate

Luminile melodiile si jucariile distractive  transforma aceasta salteluta de joaca intr-o  experienta tropicala!

 

Cu salteluta  Experienta in Recif cei mici se bucura de  confort lumini jucause si melodiiclasice  care ii distreaza si ii incurajeaza sa se joace.  Jucaria electronica  poate fi activata de miscare sau poate asigura  20 de minute de functionare continua  a melodiilor si a luminilor.

O oglinda speciala  pentru bebelusi   jucaria de dentitie  in forma de pestisor   zornaitoarea caracatita si  cartonasele cu imagini realistetin bebelusul ocupat.

Pentru timpul petrecut pe burtica   o pernita de sustinere  in forma de  pestisor  asigura  extra-confort  in joaca celui mic. In plus jucaria poate fi  atasata la scoica  si la majoritatea patuturilor – astfel bebelusul se poate bucura de  lumini si sunete  oriunde doreste.

 

Caracteristici:

Jucaria electronica de plus: poate fi atasata la salteluta scoica auto sau patut

Luminile  si cele  8 melodii  pot fi activate  de miscarile bebelusului  sau pot functiona continuu timp de  20 de minute.

Pernita-suport  in forma de  pestisor  pentru timpul petrecut pe burtica

Palmier 3D care fosnaie pe bara de jucarii – stimulandu-l vizual  pe bebelus.

4 jucariioglinda speciala  pentru bebelusi jucarie de dentitie   carduri cu imagini realiste   zornaitoare caracatita.

Bebelusul va descoperi  activitati interactive  in toate etapele de crestere:

- ‘ joaca pe spate’   cu jucariile ce atarna: broscuta cea vesela ii va deveni preferata. Bebelusul  va interactiona  cu jucaria oglinda cu    jucaria de dentitie se va mira decardurile cu imagini realiste  si de  zornaitoarea caracatita  care face galagie.

– ‘ joaca pe burtica’   – moment in care miscariile si  dezvolarea activitatiilor motoriisunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invata  sa descopere  animalele viu colorate ale recifului iar  pernita-suport  ii va oferi suportul necesar pentru ca joaca sa fie confortabila.

–   ‘ joaca in fundic’ - moment in care jucariile zornaitoare sau cele de dentitie ii vor deveni favorite

Recomandat de la 0 luni

Sunt necesare 3 baterii tip AA (bateriile nu sunt incluse)

90649

Aceeasi categorie