Pret intreg 449,00 RON
399,00 RON Discount 50,00 RON
Cantitate

Salteluta 5 in 1  Your Way Ball nu este o salteluta oarecare ci una foarte mare cu pereti ajustabili si cu  35 de bile colorate  – asadar un spatiu de joaca complex care se adapteaza cresterii rapide a bebelusului si il surprinde mereu cu activitati noi.

Jucariile interactive  incurajeaza bebelusul sa le exploareze iar elefantul vesel il va rasplati cu  20 de minute de melodii vesele!

Caracteristici

Bebelusii vor  explora  activitatile multiple   multisenzoriale  intr-un cuib de joaca unic   sigur si interactiv alaturi de o multime de  jucarii prietenoase

Salteluta ofera  5 modalitati diferite de joaca:joaca nou-nascutilor etapa de descoperire activa joaca pe burtica joaca in fundic precum si joaca in etapa mersului de-a busilea cand salteluta se transforma intr-un tunel
Salteluta are o  suprafata de joaca marita o multime de jucarii vesele   muzica si lumini  – toate asigurand distractia garantata a micutului.
Design-ul unic  permite ca salteluta  sa se adapteze nevoilor de joaca ale bebelusului incurajandu-i  dezvoltarea fizica   senzoriala si emotionala. Jucaria cu muzica si lumini va intregi distractia bebelusului!
Bebelusul va descoperi 
activitati interactive  in toate etapele de crestere
1.‘ Joaca pe spatecu jucariile ce  atarna pe bara de jucarii intr-un spatiu in care se simte protejat (lateralele fiind inchise).  Bebelusul isi va exersa  abilitatile de coordonare  si de prindere.
2.‘ Joaca pe burtica– moment in care miscariile si  dezvolarea  activitatiilor motorii  sunt foarte interesante pentru el. Tot acum va invata  sa seauto-descopere  in oglinda 

10786

Aceeasi categorie